Produk unggulan

Kadatangan Anyar

Kauntungan urang

Saha Kami

Wuxi Songhu Xinrui Machines Co., Ltd. ogé katelah Wuxi Hang Seng Machines Co., Ltd. didirikeun taun 2007 sareng parantos didirikan langkung ti sapuluh taun. Mangrupikeun produksi profesional, penjualan rupa-rupa mesin grinding, pabrik penghancur. Perusahaan perenahna di Wuxi, tempat pangpangna industri nasional. Posisi géograpis perusahaan langkung unggul, caket sareng stasiun karéta gancang Huishan, transportasi anu merenah. Perusahaan parantos teras-terasan.

kana "kualitas heula, palanggan heula, palayanan kualitas, nurut kana tujuan kontrak. "Kalayan reputasi anu saé pikeun produk -quality tinggi, jasa kualitas luhur, produk na jual saé di sadaya propinsi, kota, daérah otonom sareng diékspor ka…

  • ABOUT US-01
  • ABOUT US01